post

Roulette spelen volgens een roulette systeem

Wat is een roulettesysteem?
Een roulettesysteem of roulettestrategie is een manier om je winstkansen te vergroten. Door een roulettesysteem te gebruiken, kun jij er voor zorgen dat je met een grote winst ervan door gaat of dat je je verliezen zo beperkt mogelijk houdt. Het zijn geen waterdichte systemen, maar statistisch gezien kom je door deze systemen het dichtst in de buurt van een efficiƫnte manier van spelen. Wij raden je om niet al je geld te zetten op een roulettesysteem, maar het toch een keer te proberen. Het kan voor jou namelijk de manier zijn om een extra dimensie toe te voegen aan het spel en om extra winstkansen te generen. Hieronder staan drie bekende systemen die je kunt gebruiken bij het spelen van roulette.

Systeem 1 – bij verlies verdubbelen
Dit systeem gaat uit van een weddenschap op zwart of rood, even of oneven en 1 tot 18 of 19 tot 36. Met andere woorden; je zet in op een weddenschap of een uitbetaling die 1 op 1 loopt met de inzet. Het systeem is simpel: je speelt op zwart en zet daar 5 euro op in. Win je? Dan speel je nog een keer, en weer met 5 euro. Verlies je? Dan zet je 10 in. Verlies je daarna weer? Dan zet je 20 in. Doordat het systeem is ingericht op de wet van de grote getallen, kun je op de lange termijn toch een winst verwachten. Want als je 10,20, en 40 hebt ingezet en verloren, en daarna 80 inzet en wint, heb je alsnog 160 tegoed – 150 die je in totaal hebt ingezet. Je moet hierbij alleen rekening houden met de tafellimieten; soms mag je na 5 keer te hebben verloren, niet opnieuw inzetten.

Systeem 2 – kolommen
Een vergelijkbaar systeem is het systeem met kolommen. Dit werkt toch net even anders en daarom bespreken we deze apart. Je zet op 1 kolom een euro in, op de tweede twee euro en op de derde 4 euro. Na elke ronde verdubbel je de inzet, zodat je de winstkansen spreid. Het grote voordeel van deze manier van spelen, is dat je altijd iets wint en het bedrag dat je kunt winnen steeds iets groter wordt doordat de inzet op de verschillende kolommen is verhoogd. Dit systeem wordt veel gebruikt door professionele gokkers, die weten wat ze doen en over een groot bedrag aan inzet beschikken.

Systeem 3 – de Red Bet
Dit systeem heet de Red Bet omdat het meestal wordt uitgevoerd door te spelen op rood of zwart. Het kan echter ook door te spelen op even of oneven of door te spelen op 1 tot 18 of 19 tot 36. Het draait er bij deze manier van spelen om dat je eerst een inzet maakt van 1 op zwart en van 2 op rood. Je maakt door deze manier van spelen of een kleine winst of een klein verlies. Wat er ook gebeurt, na elke ronde verdubbel je de inzet. Op de lange termijn zul je zien dat je een mooi bedrag binnen kunt halen bij een streak van dezelfde getallen.